Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Лаваш з куркою і сиром
Тісто на галушки
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Ожина з цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Різне » Чорниця з цукром на зиму

Чорниця з цукром на зиму

Чорниця з цукром на зиму
Час приготування: 30 хв
Чорниця з цукром на зиму в домашніх умовах - немає нічого простіше! Ягоди не втрачають ні грама своєї користі, смаку та аромату, і використовувати ви їх зможете або як готовий десерт, або додавати у випічку!

Опис приготування:
Пропоную вам дізнатися, як приготувати чорницю з цукром на зиму, - без зайвої термічної обробки ягідки збережуть максимум користі, от тільки ще й сироп солоденький отримаєте, який зможете використовувати як соус до млинців, випічці, каш. Збережіть собі на зиму вітамінів за допомогою цього рецепта! Отже:

1. Насамперед добре вимийте і очистіть чорницю від налиплого листочків, гілочок та іншого дрібного сміття.
2. Залиште ягоди просихати на рушник, і тим часом займіться стерилізацією банок.
3. У ще гарячі банки потроху починайте всипати ягоди, паралельно пересипаючи їх цукром. Найкраще це робити за принципом ложка того - ложка іншого raquo ;.
4. Поверх ягід теж всипаємо цукор так, щоб він повністю покривав ягідки. Залишимо банки доходити осторонь.
5. Коли чорниця дасть сік, і цукор зверху осяде і потемніє, досипаємо ще цукор так, щоб на поверхні він залишився сухим.

Готово! Закочуйте банки прокип'яченими кришками, і зберігайте таку заготовку в холодильнику. Дуже смачно, а головне - корисно :) Заготівлю, приготовану у цій простому рецептом чорниці з цукром на зиму, можна використовувати при готуванні як випічки, так і киселів, желе і всіляких десертів. Дерзайте!


Основний інгредієнт:
Ягоди/Чорниця

Інгредієнти:
  • Чорниця - 1 Кілограм
  • Цукор - 1.5 Кілограма

Кількість порцій: 7-8
Тут представлений класичний рецепт приготування усіма нами улюбленого страви - Чорниця з цукром на зиму. Якщо ви спробуєте виконати всі вище вказані дії і поради, то ви безумовно отримаєте смачний Чорниця з цукром на зиму, приготований в домашніх умовах. А щоб нічого не переплутати під час готування, завжди тримайте перед собою відкритий рецепт і стежте за фото кроками. Ви так само можете поміняти простий склад блюда за своїм смаком, але не забудьте підрахувати калорійність кожного інгредієнта, щоб не нашкодити здоров'ю. Отримавши досвід, як приготувати Чорниця з цукром на зиму у себе вдома, обов'язково діліться своїми враженнями з автором. Сподіваємося, кулінарія буде об'єднувати все більше і більше людей в єдину спільноту!
Категорія: Різне Переглядів: 118   
Схожі рецепти страв з фото:
Чорниця протерта з цукром
Лохина з цукром на зиму
Журавлина з цукром на зиму
Конфітюр з чорниці
Варення з чорниці густе
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.