Чорниця протерта з цукромЧас приготування: 4 год. 0 хв Чорниця зріє і буває у великій кількості тільки влітку. А щоб поласувати її і взимку, можна заготовити її про запас. Опис приготування: З такої кількості чорниці та цукру виходить 3.5 літра протертою чорниці, яка зберігається в холодильнику або в холодному місці (погребі) Збирайте, заготовлюйте. Дуже, дуже смачно. Призначення: Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Ягоди/Чорниця Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 3.5 літра Як приготувати Чорниця протерта з цукром Зібрати чорницю в лісі. Перебрати від листя та сміття, що потрапив у відро в лісі. Перемолоти чорницю блендером або потовкти качалкою і засипати цукром. Заважати, можна залишити на ніч .Сахар розчиниться і можна розлити в чисті банки. Перед вами простий рецепт приготування Чорниця протерта з цукром. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Чорниця протерта з цукром. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Чорниця протерта з цукром. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 107