Тісто для лагманаЧас приготування: 20 хв Всі, хто готував хоч раз лагман, знають, що головне в цій справі - це правильно зробити локшину, а не брати готову в магазині. А як приготувати тісто для лагмана я вам зараз розповім. Це просто! Опис приготування: Як бачите, зробити тісто для лагмана в домашніх умовах дуже просто, - всі інгредієнти доступні, а тісто виходить досить еластичним, щоб із створенням локшини впорався навіть новачок! Звичайно, спочатку локшина буде рватися, але вже з другого разу, я думаю, ви зрозумієте, як потрібно робити її правильно. Ну а тепер я все ж розповім, як зробити тісто для лагмана, і побажаю вам приємної готування! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Мука/Яйця Географія кухні: Республіки СРСР/Узбецька Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Тісто для лагмана 1. З усіх вищевказаних інгредієнтів замісити тісто. Воно повинно бути м'якше, ніж на пельмені, але досить густе. Соду, до речі, треба гасити оцтом. Тісто ріжемо на смужки. 2. З цих смужок звертаємо джгути, накриваємо рушником і даємо відпочити raquo ;. 3. Потім руки і поверхня змащуємо олією, і витягаємо кожен з джгутів. 4. Все треба робити акуратно. Локшина повинна вийде приблизно в 5 мм завтовшки, ну а те, що не зовсім рівномірно - нічого страшного. 5. Тепер можна її відварювати в киплячій солоній воді, і справжня Лагман локшина готова! За цим рецептом приготувати Тісто для лагмана дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Тісто для лагмана просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 68