Гарбузове морозиво з печивомЧас приготування: 5 ч. 0 хв Рецепт приготування морозива з гарбузового пюре, молока, вершків, імбиру, кориці і імбирного печива. Опис приготування: Спробуйте чудове поєднання гарбузового морозива з імбирним печивом. Призначення: Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз Блюдо: Десерти/Морозиво Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Гарбузове морозиво з печивом 1. У мисці перемішати 1/4 склянки молока і кукурудзяний крохмаль, відкласти в сторону. У каструлі перемішати молоко, що залишилося, вершки, цукор, кукурудзяний сироп і сіль. Довести до кипіння на середньому вогні. 2. Варити 4 хвилини, додати крохмальну суміш. Довести до кипіння і варити, помішуючи, поки маса не загусне, близько 2 хвилин. 3. Помістити вершковий сир в миску, влити 1/4 склянки гарячої молочної суміші і збити до однорідної маси. Потім збити з залишилася молочною сумішшю. 4. Додати гарбузове пюре, ванільний екстракт, імбир і корицю. 5. Вилити суміш у поліетиленовий мішок, запечатати і занурити в миску з крижаною водою. 6. Залити суміш в машину для морозива і слідувати інструкціям виготівника. 7. Викласти морозиво в контейнер для зберігання і заморожувати близько 2 годин в морозильній камері. 8. Прибрати морозиво з морозилки і перемішати з подрібненим імбирним печивом і віскі, якщо використовується. Помістити морозиво назад в морозильну камеру і заморожувати від 2 1/2 годин до 1 тижня. Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Гарбузове морозиво з печивом вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Гарбузове морозиво з печивом, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 129