Сорбет з чорниціЧас приготування: 1 ч. 0 хв Сорбет з чорниці - витончений і дуже смачний десерт. Його можна приготувати для особливого випадку. Колір сорбету виглядає благородно, а в поєднанні зі стружкою цедри лимона - просто краса! Опис приготування: Сорбет з чорниці можна готувати як зі свіжих, так і із заморожених ягід. Такий десерт - низькокалорійний. До того ж, дуже просто і швидко готується. Замість лимона можна використовувати лайм. Цей сорбет з чорниці ідеальний у спеку. Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Ягоди/Чорниця Блюдо: Десерти/Сорбет Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Сорбет з чорниці 1. У каструльці змішайте гранатовий сік і цукор. Поставте на повільний вогонь. Додайте в каструлю цедру одного лимона. 2. Видавіть в каструлю і лимонний сік. 3. Нагрівайте сік із цукром на повільному вогні, помішуючи, до розчинення цукру. 4. Промийте чорницю і виберіть листочки. 5. Прокрутіть чорницю в кухонному комбайні або блендері. 6. В окремій мисці або каструлі змішайте ягідну масу і сироп. Охолодіть. 7. Помістіть сорбет в морозилку або мороженицу. 8. Викладіть сорбет в креманки, прикрасьте свіжими ягодами чорниці і лимонною цедрою. Смачного! Сорбет з чорниці - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Сорбет з чорниці в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 79