Сирні биткиЧас приготування: 35 хв Даний рецепт приготування сирних биточків настільки хороший, що це блюдо із задоволенням їдять і дорослі, і навіть діти, які найчастіше відмовляються від сиру. Це варто спробувати! Опис приготування: 1. Для початку необхідно зайнятися сиром. Для більш м'якою текстури биточків його найкраще протерти через сито, щоб прибрати зайві грудочки. 2. Протертий сир з'єднати з яйцями і цукровою пудрою. Все ретельно перемішати і поступово додавати борошно. При бажанні можна використовувати замість борошна манку, тоді сирні биточки в домашніх умовах потрібно залишити на 15-25 хвилин, що крупа набухла. 3. Щоб биточки НЕ танули на сковороді, всипати в тісто трохи крохмалю (краще використовувати кукурудзяний). 4. Ще один варіант, як зробити сирні биточки більш цікавими - це додати сухофрукти. Родзинки, курагу або чорнослив попередньо потрібно залити окропом, а потім обсушити й подрібнити. 5. Коли сирна маса готова, можна сформувати биточки і обваляти їх з усіх сторін у борошні або панірувальних сухарях. 6. На сковороді розтопити вершкове масло і відправити туди биточки. Смажити на середньому вогні до золотистої скоринки. Подавати їх можна зі сметаною, ягідним сиропом або медом. Перед подачею можна присипати цукровою пудрою або дрібкою кориці. Призначення: На сніданок Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сир Блюдо: Десерти Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-10 Візьміть собі на замітку як приготувати Сирні битки. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Сирні битки в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 39