Томатний соус з базилікомЧас приготування: 20 хв Цей легкий середземноморський томатний соус з базиліком додасть пікантності та оригінальності страві, яке ви приготуєте. Особливо добре поєднується з пастою та м'ясними стравами. Опис приготування: Пропоную вашій увазі дуже оригінальний томатний соус з базиліком - легкий соус з середземноморським, точніше - італійським відтінком. Цей соус ідеально підходить для приготування паст, також добре поєднується зі смаженими на грилі овочами, м'ясом і, трохи менш, з морепродуктами. А готується томатний соус з базиліком дуже просто - не бачу причин не спробувати! :) Основний інгредієнт: Овочі/Помідор Блюдо: Соуси/Томатний соус Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Томатний соус з базиліком Підготуємо інгредієнти - помідори і базилік помиємо, часник очистимо. Бланшуємо помідори: робимо хрестоподібні надрізи, кидаємо помідори в окріп на 20 секунд. Знімаємо з помідорів шкірку. Розрізаємо кожен помідор на 3-4 частини, кладемо в чашу блендера. Подрібнюємо все до однорідності. Дрібно нарізаємо часник. Обсмажуємо часник до прозорості, час від часу перемішуємо. Заливаємо часник томатним пюре. На повільному вогні доводимо соус до кипіння, а потім уварюємо до потрібної консистенції. За пару хвилин до готовності соусу додаємо в нього дрібно нарізану базилік. Готовий соус охолоджуємо і подаємо. Смачного! :) Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Томатний соус з базиліком в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Томатний соус з базиліком. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 45