Томатний соусЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування томатного соусу для м'яса. Основний інгредієнт: Овочі/Помідор Блюдо: Соуси/До м'яса/К птиці/До риби/Томатний соус Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Томатний соус Оливкова і вершкове масло аоместіте в каструлю. Встановіть середній вогонь Як масло почне пінитися закиньте цибуля, часник, селера і моркву. Обсмажуйте помішуючи, поки цибуля не стане м'яким і прозорим. Додайте фарш Готуйте зрідка помішуючи поки фарш не придбає золотистий колір Додати вино, сіль, перець і виставити на високий вогонь. Додати помідори ... ... Мускатний горіх ... ... Молоко. як соус закипить, виставити слабкий вогонь і варити під закритою кришкою. Періодично помішуючи. У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Томатний соус - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Томатний соус в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Томатний соус смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 33