Яблучний соус до м'ясаЧас приготування: 35 хв Не секрет, що до м'яса можна подавати і кисло-солодкі соуси. Пропоную вашій увазі саме такий яблучний соус, який відмінно поєднується з м'ясними стравами. Опис приготування: Знаю, що в багатьох країнах Європи подібний яблучний соус використовують по-різному - десь його подають до м'яса, десь - до риби, десь - до борошняних і картопляним млинців. Я пробувала по-різному - як на мій смак, краще за все цей яблучний соус до м'яса підходить. На відміну від покупного яблучного соусу, цей не містить жодних консервантів - все з натуральних продуктів. Здивуйте своїх гостей кисло-солодким соусом до м'яса! Рецепт яблучного соусу до м'яса: 1. Яблука миємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо на невеликі часточки. Серцевину видаляємо. 2. Беремо каструлю, викладаємо туди всі яблука, наливаємо трішечки води (вода повинна закривати яблука десь на третину), кладемо паличку кориці. Накриваємо кришкою і на повільному вогні тушкуємо близько 15 хвилин - яблука повинні трошки розм'якнути. 3. Перекладаємо яблука в чашу блендера, видавлюємо туди сік половини лайма чи лимона, і подрібнюємо все до однорідності. Яблучний соус залишається тільки охолодити і подати на стіл до м'ясної страви. Смачного! Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Соуси/До м'яса Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 За цим рецептом приготувати Яблучний соус до м'яса дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Яблучний соус до м'яса просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 143