Яблучний соус
Дивитися всі фотографії (2)
Час приготування: 6 ч. 0 хв Цей соус приємного рожевого відтінку виходить з осінніх червоних яблук. Можна подавати його окремо у вигляді десерту або використовувати як начинку для випічки. А можна просто подати до курки. Опис приготування: Яблучний соус, приготований в домашніх умовах, виходить дуже свіжим, смачним, без консервантів. Ви можете використовувати будь яблука або декілька видів відразу. Із зазначеної кількості інгредієнтів вийде близько трьох склянок яблучного соусу. Для того, щоб приготувати яблучний соус, яблука треба почистити і зварити з цукром, корицею і лимонний соком. Призначення: На обід/Для дітей/На святковий стіл Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Заготовки Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Яблучний соус 1. Промийте і очистіть яблука від шкірки і кісточок. 2. Наріжте яблука дольками в каструлю. Додайте лимонний сік, корицю, коричневий цукор і перемішайте. 3. Поставте на повільний вогонь і варіть, періодично помішуючи протягом 6 годин. 4. Через 6 годин яблука збийте в блендері або за допомогою калатала для пюре (якщо хочете, щоб в соусі траплялися шматочки яблук). 5. Зберігайте яблучний соус в посуді з кришкою в холодильнику до двох тижнів. 6. Яблучний соус готовий! Смачного! Для того щоб приготувати це приголомшливе блюдо - Яблучний соус, необов'язково бути професійним кухарем. Все що вам потрібно - це купити необхідні продукти, які містить повний список інгредієнтів, і уважно вивчити рецепт приготування. Фото кожної дії допоможе зрозуміти, як зробити той чи інший крок. У домашніх умовах ви можете з легкістю змінювати класичний рецепт страви на свій смак. Простий спосіб догодити будь-якому гурману - додати в блюдо улюблені прянощі, при цьому, не міняючи основний склад продуктів. Не забувайте ставити оцінку за рецепт, якщо він вас здивував і порадував. Тепер ви знаєте, як приготувати Яблучний соус. Сподіваємося, домашня кулінарія стане для вас не просто хобі, а найулюбленішим заняттям! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 166