Часниковий соус з болгарським перцемЧас приготування: 15 хв Часниковий соус з болгарським перцем - простий у приготуванні універсальний соус, що відмінно поєднується з найрізноманітнішими м'ясними, рибними, овочевими стравами. Інгредієнти - доступні і прості. Опис приготування: Часниковий соус з болгарським перцем я пробував подавати до найрізноманітніших страв - до м'яса, птиці, риби. Пробував в пасті, пробував в різного роду рагу. І всюди соус - як рідний. Однозначно, часниковий соус з болгарським перцем - це один з найбільш універсальних соусів, які я знаю. За текстурою виходить дуже ніжним і негустим, а за кольором, як бачите на фото, сонячно-золотистим. Основний інгредієнт: Овочі/Перець/Часник Блюдо: Соуси Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Часниковий соус з болгарським перцем Інгредієнти. Болгарський перець миємо, очищаємо від серцевини, крупно нарізаємо. У маленькій каструльці розтоплюємо масло, в розтоплене масло кладемо перець і смажимо 5 хвилин на середньому вогні, постійно помішуючи. Потім додаємо в каструльку вершки і дрібно нарізаний часник. Варимо ще хвилини 2-3. Отриману масу за допомогою блендера подрібнюємо до однорідності. Повертаємо однорідну суміш в нашу каструльку, додаємо в неї борошно, сіль, перець і кріп. Прогріваємо пару хвилин - але до кипіння не доводити. Остужаем до кімнатної температури і подаємо. Приємного! ;) Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Часниковий соус з болгарським перцем - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Часниковий соус з болгарським перцем в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 44