Турецький часниковий соус![]() Час приготування: 20 хв Турецький часниковий соус - дуже оригінальний, він стане в нагоді в самих різних випадках. Обов'язково зробіть його про запас і тримайте в холодильнику. Він досить пишний і ароматний і виглядає досить непогано! Опис приготування: Турецький часниковий соус потрібно обов'язково правильно приготувати. Спочатку сік з часником і сіллю довести до однорідності, а потім частинами додавати масло короткими чергами. Соус повинен придбати шовковисту структуру, вершковий колір і загуснути! Використовуйте соус по своєму смаку. Це може бути компонент підготовлюваного блюда і приправа до вже готового! Використовуйте турецька часниковий соус, наприклад, в лаваш з овочами і м'ясом. Успіхів і приємного апетиту! Блюдо: Соуси Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Турецька Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Турецький часниковий соус ![]() ![]() ![]() ![]() За цим рецептом приготувати Турецький часниковий соус дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Турецький часниковий соус просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 75