Часниковий чатніЧас приготування: 15 хв Рецепт приготування дуже популярного в Індії соусу для м'ясних страв, без яких неможливий по-справжньому шикарний обід. Опис приготування: Пряний і ароматний чатні, головний компонент якого часник, стане частим гостем на вашому столі, варто вам один раз приготувати його. Гострий і пікантний на смак соус, приготований особисто вами, навіть звичайну смажену курку або шматочок відвареної яловичини перетворять на шедевр. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Часник Блюдо: Соуси/Чатни Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Індійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 10-12 Як приготувати Часниковий чатні 1. Для початку потрібно потерти на дрібній тертці кокос. Якщо ви не можете дістати сушений продукт, скористайтеся готової кокосовою стружкою - її потрібно взяти 1 пакетик. 2. Часник ретельно очистити і змішати з готовою кокосовою стружкою. 3. Насіння коріандру злегка прожарити на сухій розігрітій сковорідці і теж додати їх у кокосову стружку. 4. Додайте в суміш червоний мелений перець і сіль за смаком. 5. Міксером з ріжучими лопатями або кухонним комбайном перемеліть отриману суміш. Не потрібно змішувати її занадто сильно - кінцевий продукт повинен бути злегка неоднорідним. Його треба перелити в стерильну банку і зберігати в холодильнику, використовуючи у міру потреби. Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Часниковий чатні. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Часниковий чатні у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 36