Чатні з інжиром і чорним перцемЧас приготування: 1 ч. 10 хв Рецепт приготування чатні з червоного вина, інжиру, чорного перцю, цибулі та чебрецю. Опис приготування: Помістити перець на обробній дошці. Використовуючи нижню частину маленької каструлі, злегка розім'яти горошини. Перев'язати чебрець кухонним шпагатом. Помістити перець, сушений інжир, цибулю-шалот, червоне вино, червоний винний оцет, чебрець, сіль, і цукор в середню каструлю. На середньому вогні довести до кипіння. Зменшити вогонь до низького і варити, поки інжир не стане м'яким, і рідина не загусне, близько 45 хвилин. Прибрати чебрець. Додати свіжий інжир. Готувати, часто помішуючи, від 10 до 15 хвилин. Зняти каструлю з вогню. Викласти суміш у велику миску, поставити над крижаною лазнею, щоб охолодити. Зберігати чатні в герметичному контейнері в холодильнику до 4 тижнів. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі Блюдо: Соуси/Чатни Географія кухні: Країни Європи/Азіатська, Східна кухні/Індійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Чатни з інжиром і чорним перцем гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Чатни з інжиром і чорним перцем - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 29