Часниково-томатний чатніЧас приготування: 25 хв Рецепт приготування традиційного індійського соусу до м'яса, який кожне блюдо зробить справжнім делікатесом. Опис приготування: Східні кухні давно славляться своїми приправами і соусами. Використовуючи маленькі хитрощі індійської кухні, ви зробите так, що м'ясні страви ніколи не розчарують ваших близьких і гостей. Просто подайте до м'яса чатні, і на блюді не залишиться ні шматочка. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Помідор/Часник Блюдо: Соуси/Чатни Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Індійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Часниково-томатний чатні 1. Розмочіть червоний перець, якщо використовуєте сухий або в одноразових рукавичках подрібніть свіжий чилі. 2. У сковороді розігріти олію, кинути в нього цибулю і подрібнений часник, тушкувати на повільному вогні 4-5 хвилин, поки овочі не стануть золотистими. 3. У сковорідку додати перець і сіль, і знову тушкувати 2-3 хвилини. 4. Всипати томати і тушкувати 10-12 хвилин, щоб вони стали зовсім м'якими і легко м'яли. Дати масі охолонути. 5. Додати кінзу і зелену цибулю, перемішати і подавати чатні до будь м'ясних страв. Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Часниково-томатний чатні. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Часниково-томатний чатні ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 26