Чатні з журавлиниЧас приготування: 30 хв Чатні - це індійська приправа з овочів або фруктів, приправлена ??спеціями. Спробуйте приготувати чатні з журавлини з цибулею та імбиром. Опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на повільному вогні. Додати цибулю і імбир, готувати, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, близько 5 хвилин. Додати журавлину, цукор, оцет і 1 склянку води, довести до кипіння. Зменшити вогонь і кип'ятити на повільному вогні, часто помішуючи, поки суміш не загусне, від 10 до 15 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Дати повністю охолонути. Подавати чатні при кімнатній температурі або охолодженим. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Ягоди/Журавлина Блюдо: Соуси/Чатни Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Індійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Чатни з журавлини, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Чатні з журавлини - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 20