Соус з курячого бульйонуЧас приготування: 15 хв Соус з курячого бульйону вважається досить універсальним. Його подають до багатьох страв, будь то: спагеті, каша, овочі або птах з м'ясом. До того ж, приготувати такий соус абсолютно не складно. Опис приготування: До вашої уваги, простий рецепт приготування соусу з курячого бульйону. Все, що вам потрібно це: курячий бульйон, вершки, борошно, часник, перець, сіль, вершкове масло. Готовий соус відмінно підходить до страв з птиці і м'яса, макаронів і овочам. При необхідності, соус можна зберігати в холодильнику, але не надто довго. Гарного дня! Призначення: На обід/На вечерю Блюдо: Соуси/До м'яса/К птиці Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Соус з курячого бульйону Попередньо видавіть на тарілку, з допомогою Часничниці 2-3 зубчики часнику. У маленькій сухій сковороді обсмажте 1 ст.л. борошна до коричневого кольору. У великій розігрітій сковороді з'єднуємо курячий бульйон, масло вершкове, підігріті вершки. Солимо і перчимо до смаку, додаємо видавлений часник. Суміш потрібно довести до кипіння, потім додати обсмажену муку і ретельно перемішати (щоб не було грудочок). Соус готовий! Смачного! Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Соус з курячого бульйону будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Соус з курячого бульйону - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Соус з курячого бульйону все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 286