Вершково-сирний соусЧас приготування: 30 хв Цей смачний вершково-сирний соус стане прикрасою для багатьох м'ясних чи рибних страв. Соус виходить дуже ситним, звичайно його не можна назвати дієтичним, але смакові якості на першому місці. Опис приготування: Це дуже хороший і простий рецепт приготування вершково сирного соусу. Такий соус підійде до м'яса, риби або птиці. А також стане прекрасною закускою до овочів або гарніру. Для приготування використовуються найпростіші інгредієнти: вершки, сир твердий, сіль, перець, масло вершкове і борошно. Готовий соус можна прикрасити зеленню (петрушкою або кропом). Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сир/Сливки/Пармезан Блюдо: Соуси/До м'яса/К птиці/До риби Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Сливочно-сирний соус Поставте сковороду на середній вогонь, розтопіть вершкове масло. Всипте борошно і перемішайте, до однорідної маси. Поступово маса повинна придбати коричневий колір. Додаємо вершки і розмішуємо всю масу віночком. Розмішуємо так, щоб не було грудочок. Доводимо до кипіння. Сіль і перець додаємо за смаком. Потім додаємо тертий сир і перемішуємо. Чекаємо поки сир розплавиться. Все готово! Я використовував соус із запеченою філе тілапії. Смачного! Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Сливочно-сирний соус будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Сливочно-сирний соус - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Сливочно-сирний соус все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 177