Кисло-солодкий соусЧас приготування: 15 хв Рецепт приготування китайського кисло-солодкого соусу до м'яса, птиці та риби однозначно заслуговує вашої уваги. Приготуйте цей соус - і ваші улюблені страви набудуть зовсім інший смак! Опис приготування: Кисло-солодкий соус - це основа всієї китайської, та й не тільки китайської кухні. Величезна кількість китайських страв немислимо приготувати без цього соусу. Звичайно, його можна купити вже готовим, однак покупної кисло-солодкий соус не такий смачний, як свіжоприготований в домашніх умовах. Та й коштує дорого. Втім, подавати цей соус можна і потрібно не тільки до китайських страв. Наприклад, особисто мені подобається подавати його до відбивних з курки - виходить обалденно, хоча і незвично. Ну, досить зайвих слів, розповідаю, як приготувати кисло-солодкий соус: Дрібно нарізаємо цибулю, часник, імбир і обсмажуємо в рослинному маслі приблизно 2 хвилини періодично помішуючи. Змішуємо соєвий соус, оцет, шеррі, кетчуп, цукор, фруктовий сік (можна використовувати як ананасовий, так і апельсиновий) в невеликій каструлі. Доводимо до кипіння. Змішуємо крохмаль з водою і заливаємо в каструлю. Помішуючи, готуємо до потрібної концентрації соусу. Ось і все. Удачі! ;) Блюдо: Соуси/До м'яса/К птиці/До риби Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Китайська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Кисло-солодкий соус - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Кисло-солодкий соус в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 257