Кисло-солодкий соус![]() Час приготування: 20 хв Рецепт приготування соусу з консервованих ананасів, томатної пасти, моркви та болгарського перцю. Опис приготування: Кисло-солодкий соус добре подавати до риби або свинині. Основний інгредієнт: Фрукти/Ананас Блюдо: Соуси/До м'яса/До риби Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Кисло-солодкий соус ![]() ![]() ![]() ![]() Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Кисло-солодкий соус вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Кисло-солодкий соус, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 244