Грибний соус з селероюЧас приготування: 2 год. 15 хв Рецепт приготування грибного соусу з цибулею, селерою і хлібом. Використовуйте для соусу асорті своїх улюблених грибів. Грибний соус підходить в якості начинки для індички. Опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Змастити маслом форму для випікання. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні, додати цибулю, селеру, 1 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю. Готувати, часто помішуючи, поки цибуля і селера не почнуть корічневеть, від 12 до 15 хвилин. Додати гриби. Накрити кришкою і готувати, поки гриби не пустять рідина, від 5 до 7 хвилин. Прибрати кришку і готувати, поки рідина не випарується, від 10 до 12 хвилин. Викласти у велику миску і дати повністю охолонути. Додати хліб, бульйон, петрушку і 3/4 чашки води в миску, перемішати. Приправити сіллю і перцем, додати яйця. Підготувати індичку і наповнити соусом. Викласти у форму і накрити фольгою. Випікати 25 хвилин. Видалити фольгу і запікати до золотистого кольору, від 20 до 25 хвилин. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Селера/Гриби Блюдо: Соуси/До м'яса/К птиці/До риби/До салату/Грибний соус Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Грибний соус з селерою своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Грибний соус з селерою прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 26