Сацебелі по-грузинськиЧас приготування: 30 хв Один з варіантів смачного грузинського соусу сацебелі. Подається до м'яса, курки. Сьогодні я розповім, як зробити сацебелі по грузинському рецептом. Опис приготування: Так як сацебелі по -грузинська - це просто соус, без уточнень, то і варіантів такого соусу дуже багато. Можна додати в нього подрібнені горіхи, а воду замінити бульйоном. Можна зробити не з пастою, а зі свіжими помідорами. Мені більше до смаку саме такий рецепт приготування сацебелі по-грузинськи. Такий соус з'їдається дуже швидко, з ним смачно не тільки м'ясо, а й просто хліб. Зберігається він у холодильнику днів 5-6. Розповідаю, як зробити сацебелі по-грузинськи. Блюдо: Соуси/До м'яса/К птиці Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Сацебелі по-грузинськи Кінзу моєму і дрібно нарізаємо. Часник чистимо, тиснемо Часничниці і додаємо до нарізаної зелені. Туди ж додаємо хмелі-сунелі, чорний перець, аджику і оцет. Перетираємо все в стан пасти. Додаємо томатну пасту і добре перемішуємо. Тепер додаємо сіль і воду. Перемішуємо. Кількість води можна регулювати. Це залежить від того, який густоти соус ви хочете отримати. Сацебелі по-грузинськи - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Сацебелі по-грузинськи в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 125