Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Лаваш з куркою і сиром
Тісто на галушки
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Ожина з цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Соуси » Сацебелі з томатної пасти

Сацебелі з томатної пасти

Сацебелі з томатної пасти
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Геть магазинні соуси, адже немає нічого смачнішого соусу, зробленого своїми руками, особливо якщо це ароматний і неймовірно смачний сацебелі родом з Грузії, давайте приготуємо його сьогодні.

Опис приготування:
Я завжди була шанувальником грузинської кухні, тому що тільки в ній можна знайти так багато чудових рецептів на будь-який смак, і сьогодні я розповім вам, як приготувати сацебелі з томатної пасти. Це традиційний грузинський соус до м'яса або риби, смак якого заворожує з першої ложечки. Так що якщо ви хочете надати своїм стравам яскравий кавказький колорит, просто приготуйте сацебелі з томатної пасти в домашніх умовах, з ним все виходить набагато смачніше.



Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю
Блюдо: Соуси/До м'яса/К птиці
Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська

Інгредієнти:
  • Паста томатна натуральна - 200 Грам
  • Вода - 200 Грам
  • Часник - 5-6 зубчики
  • Кинза свіжа - 50-60 Грам
  • Аджика - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Хмелі-сунелі - 1-1,5 Ст. ложки
  • Перець чорний горошком - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1-2 чайних ложок

Кількість порцій: 1

Як приготувати Сацебелі з томатної пасти
Сацебелі з томатної пасти Отже, промиваємо ретельно свіжу кинзу і подрібнюємо її. Сацебелі з томатної пасти Тепер чистимо часник і викладаємо його в ступку, додаємо сіль і перець горошком, перетираємо все до однорідного стану. Сацебелі з томатної пасти Додаємо в цю масу хмелі-сунелі і перемішуємо. Сацебелі з томатної пасти Викладаємо приготовлену пасту в миску або каструльку, додаємо подрібнену кінзу і оцет, знову перетираємо все. Сацебелі з томатної пасти Потім черга томатної пасти, додаємо її в отриману масу, перемішуємо всі інгредієнти. Сацебелі з томатної пасти Розбавляємо соус водою, додаємо ложечку аджики для гостроти і при необхідності досолюємо соус. Сацебелі з томатної пасти Готовий соус слід на пару годинок поставити в холодильник, щоб усі інгредієнти обмінялися своїми смаками та ароматами, після чого соус можна подавати до столу. Приємного всім апетиту!
Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Сацебелі з томатної пасти - Улюблена страва для багатьох людей.

Як приготувати Сацебелі з томатної пасти у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту.
Категорія: Соуси Переглядів: 145   
Схожі рецепти страв з фото:
Соус Сацебелі
Кисло-солодкий соус
Сацебелі по-грузинськи
Сацебелі на зиму
Соус з томатної пасти
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.