Соус чиліЧас приготування: 30 хв Якщо ви любите гострі страви, то вам дуже сподобається цей соус. Ті, хто гостре не надто визнає, можуть використовувати соус чилі в маленьких доза. Але любителі гострої їжі оцінять його по достоїнству. Основний інгредієнт: Овочі/Перець/Чилі Блюдо: Соуси/До м'яса Географія кухні: Північна і Південна Америка/Мексиканська Інгредієнти:
Кількість порцій: 12 Як приготувати Соус чилі 1. У перчиков відрізати плодоніжку. Насіння перцю не видаляти. Часник почистити на зубчики. Перець і часник нарізати на шматочки. Покласти в блендер і подрібнити в однорідну кашку. 2. Готове пюре перекласти в каструльку. Додати в перцево-часникову масу сіль, цукор, масло і оцет. Оцет підійде винний або яблучний. Якщо ви хочете, щоб соус у вас вийшов густий, додайте крохмаль. Поставити каструлю з вмістом на невеликий вогонь і варити до закипання. 3. Як тільки соус закипить, зняти каструлю з вогню і охолодити соус, поставивши його на лід. Соус готовий. Смачного! Тільки не обпечіться. Дуже гарне доповнення до смаженого, запеченого або навіть відварного м'яса. Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Соус чилі на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Соус чилі - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 193