Суп із сушених лисичокЧас приготування: 1 ч. 0 хв Взимку зваріть собі гарячого супу з сушеними лисичками. Суп виходить густий, наваристий, лисички надають йому неймовірний грибний аромат і фантастичний смак. Приготувати його просто, а поїсте досхочу. Опис приготування: Вирішив собі влаштувати якось день без м'яса і на обід зварив суп з сушеними лисичками. Блюдо виявилося на рідкість ситним і смачним. Згадав літо, ліс і спеку. Супчик теж добре зігрів. Рекомендую! Як приготувати суп із сушених лисичок? 1. Сушені лисички на півгодини замочіть в холодній воді. 2. Вимочені лисички відваріть. Час варіння - 20-30 хвилин. 3. Поки лисички варяться очистіть і промийте картоплю, поріжте на невеликі кубики. 4. Почистіть і промийте цибулю-порей, вірніше його білу частину, і моркву. Морква треба натерти на крупній тертці, цибулю нарізати кружечками. 5. Відварені гриби виберіть з бульйону (бульйон не виливайте!). У гарячий бульйон від грибів додайте нарізану картоплю. 6. У сковороді розтопіть вершкове масло, додайте до нього оливкової. Обсмажте цибулю-порей і моркву, помішуючи. Через 5-7 хвилин додайте до цибулі і моркви лисички (великі гриби попередньо розріжте на шматочки). Закрийте кришкою і млоїте протягом 10 хвилин. 7. Потім все з сковороди перекладіть в каструлю з бульйоном і картоплею. Потомити протягом 5-7 хвилин. Потім додайте вершки. Вогонь поставте на повільний і потім під кришкою ще хвилин 5. Суп із сушених лисичок готовий! Перед подачею прикрасьте посіченою зеленню. Смачного! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Гриби/Лисички Блюдо: Супи Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Суп із сушених лисичок в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Суп із сушених лисичок самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 122