Юшка з щукиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Юшка, зварена за цим рецептом, буде до смаку навіть самому вибагливому дитині. А вже чоловіки-рибалки будуть тріскати її каструлями - я гарантую це! :) Опис приготування: Юшка - це дуже корисний суп. І дуже часто ми задаємося питанням - як приготувати юшку так, щоб навіть маленьке вибаглива чадо пообідати нею. Дорослим щось смак юшки подобається практично всім - ну, крім тих, хто до риби зовсім байдужий. А от дитину нагодувати юшкою набагато складніше. Однак цей рецепт приготування юшки з щуки допоможе вам. Головне при варінні - не закривайте його каструлю кришкою. Тоді майже весь різкий рибний запах зникне. Юшку з щуки за цим рецептом можна готувати як в домашніх умовах, так і на природі. Юшку вживають і холодної та гарячої. Не забудьте перед подачею на стіл посипати юшку дрібно нарубаної зеленню. Ну, щось я заговорилася :) Читайте простий рецепт юшки з щуки, готуйте, смакуйте і насолоджуйтеся! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Щука Блюдо: Супи/Юшка Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Юшка з щуки Ставимо на вогонь каструлю з водою, і, поки вода закипить, займемося щукою. Гарненько чистимо, миємо, відрізаємо голову і хвіст. Не забудьте видалити зябра. Чистимо і моєму морквину. Натираємо на дрібній тертці. Чистимо і шаткуємо цибулю. Як тільки вода закипіла, солимо і кидаємо в неї щуку, моркву і цибулю. Очищаємо картоплю, миємо й нарізаємо кубиками. Відправляємо в каструлю слідом за іншими овочами. Хвилин через 10 всі овочі будуть практично готові. За бажанням, можете вийняти рибу з бульйону. Засипаємо в киплячу юшку манку і даємо покипіти хвилин 5. Додаємо зелень, лавровий лист і доводимо до потрібного нам смаку. Додаємо столову ложку соку лимона і вимикаємо плиту. Юшка готова! Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Юшка з щуки самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Юшка з щуки. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Супи Переглядів: 121