Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Запечені кабачки в духовці
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Супи » Суп із солоних опеньків

Суп із солоних опеньків

Суп із солоних опеньків
Час приготування: 40 хв
Цікавий бабусин рецепт. Суп із солоних опеньків - це простацьке, селянське, але дуже смачна страва. Якщо вдома завалялася баночка солоних опеньків - не полінуйтеся і приготуйте, вам сподобається! ;)

Опис приготування:
Рецепт супу із солоних опеньків - в допомогу всім грибникам, які не знають, що приготувати з зібраних восени і замаринованому або засолених грибочків. Цей суп настільки смачний, що перед нами ніколи не стоїть питання - що приготувати із солоних опеньків, оскільки відповідь на нього у нас вже підготовлений - супчик!

Приступимо:

1. Солоні опеньки ріжемо середніми шматочками. Промивати або ще як-небудь впливати не потрібно.
2. Кладемо в каструлю, заливаємо водою або бульйоном (приблизно 500 мл на таку кількість грибів).
3. Окремо ріжемо і ставимо варитися картоплю.
4. Коли гриби в каструлі почнуть кипіти, зменшуємо вогонь, і Томім десь півгодинки.
5. В цей час готуємо інші інгредієнти - варимо яйця (якщо потрібно), обсмажуємо цибулю в рослинній олії.
6. Отже, через півгодини до грибного бульйону додамо лук, ще 10 хвилин тримаємо.
7. А тепер, щоб зробити суп із солоних опеньків по-справжньому оригінальним, вливаємо туди ж молоко і порізані яйця, постійно заважаючи. А також сіль і перець (за необхідності). Прогріваємо ще пару хвилин - і знімаємо з вогню.

Даємо супу настоятися під кришкою, після чого подаємо до столу.

Ось такий от оригінальний рецепт приготування супу з солоних опеньків відтепер з'явиться у вашому кулінарному арсеналі. Удачі! ;)

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Гриби/Опеньки
Блюдо: Супи
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Опеньки засолені - 200 Грам
  • Цибуля - 2 Штуки
  • Молоко - 1.5 Склянки
  • Яйця варені - 2 Штуки
  • Картопля - 3 Штуки
  • часник - 2 зубчики

Кількість порцій: 3-4
Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Суп із солоних опеньків raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Суп із солоних опеньків на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру.
Категорія: Супи Переглядів: 69   
Схожі рецепти страв з фото:
Крем-суп з опеньків
Суп із заморожених опеньків
Суп з опеньків з гречкою
Солоні опеньки на зиму
Солоні опеньки холодним способом
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.