Пісний борщ з консервою![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Борщ - улюблене блюдо російської людини. В піст також можна готувати борщ. Пропоную простий рецепт приготування пісного борщу з рибних консервів. Плучілось насичений, смачний суп з рибкою. Опис приготування: Як приготувати пісний борщ з консервою? 1. Овочі почистіть і промийте. Капусту нашаткуйте, картоплю і цибулю наріжте (картоплю - кубиками), а моркву натріть на буряковій тертці. 2. У каструлю влийте воду. У киплячу воду викладіть нарізану картоплю і варіть 7-10 хвилин. Потім додайте капусту і варіть до готовності капусти. 3. Тим часом обсмажте цибулю і моркву в рослинному маслі до м'якості. Додайте до них томатну пасту, прогрійте і додайте в борщ. 4. Надішліть в каструлю рибну консерву. Перемішайте. 5. Посоліть і поперчіть борщ за смаком. Перемішайте і варіть до готовності на повільному вогні. 6. Готовий борщ повинен настоятися не менше 15 хвилин. Посипте рубаною зеленню і подавайте. Пісний борщ з консервою готовий! Приємного апетиту! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Риба і морепродукти Блюдо: Супи/Борщ Дієта: Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Тепер ви знаєте як приготувати домашній Пісний борщ з консервою raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Пісний борщ з консервою можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 320