Пісний борщ з кількоюЧас приготування: 1 ч. 0 хв Пісний борщ з кількою готується дуже швидко і просто. Для нього треба нарізати всі овочі, обсмажити, закинути їх в каструлю, додати кільку в томаті і варити до готовності. Пальчики оближете! Опис приготування: Як приготувати пісний борщ з кількою? 1. Овочі промийте і почистіть. Капусту нашаткуйте, картоплю поріжте кубиками, цибулю подрібнити, моркву натріть на великій тертці. 2. У велику каструлю влийте воду, доведіть до кипіння. У киплячу воду викладіть картоплю і варіть 7-10 хвилин. Потім додайте нашатковану капусту і варіть до готовності. 3. Поки картопля і капуста варяться обсмажте нарізані цибулю і моркву в рослинному маслі до м'якості. Додайте до них томатну пасту, перемішайте, прогрійте і додайте в борщ. 4. Викладіть цибулю і моркву в каструлю, туди ж відправте кільку в томаті. Перемішайте. 5. Посоліть і поперчіть пісний борщ. Перемішайте і варіть до готовності на повільному вогні. 6. Готовий борщ повинен настоятися не менше 15 хвилин. Посипте рубаною зеленню і подавайте. Пісний борщ з кількою готовий! Приємного апетиту! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Риба і морепродукти Блюдо: Супи/Борщ Дієта: Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Пісний борщ з кількою у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Пісний борщ з кількою. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 129