Пісний борщ з квасолеюЧас приготування: 4 год. 0 хв Пісний борщ з квасолею - це дуже ситний і наваристий, але абсолютно пісний борщ. У нашій родині його люблять настільки, що варять не тільки під час посту, а цілий рік. Ділюся рецептом. Опис приготування: Незалежно від того, постите ви чи ні, пропоную влаштувати розвантажувальний день і приготувати пісний борщ з квасолею, у складі якого немає м'яса. Завдяки квасолі борщ виходить таким же наваристим і ситним, як традиційний м'ясний, але не жирним і важким. Не сумніваюся, що мій докладний рецепт пісного борщу з квасолею допоможе приготувати гідний, придатний борщ навіть недосвідченому кулінарові. Бажаю удачі у приготуванні! Сподіваюся, рецепт пісного борщу з квасолею вам сподобається і стане в нагоді;) Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі Блюдо: Супи/Борщ Географія кухні: Республіки СРСР/Українська Дієта: Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Пісний борщ з квасолею Підготувати інгредієнти. Квасолю замочити на кілька годин у воді, воду злити, покласти квасолю у велику каструлю, залити водою (приблизно 3 літри) і варити до готовності квасолі. Лук очистити і дрібно нарізати. Моркву очистити і натерти на середній тертці. Дрібним кубиком нарізати перець. Картоплю очистити і нарізати невеликими кубиками. Очистити буряк, натерти її на середній тертці. Нашаткувати капусту. Невеликими пластинами нарізати гриби. Помідори очистити від шкірки і натерти на тертці. Дрібно нарубати петрушку. Розігріти сковороду з маслом, на середньому вогні 2-3 хвилини підсмажити цибулю. Додати моркву і пасерувати разом ще 3-4 хвилини. Додати цибулю і моркву в суп. Туди ж додати картоплю. Варити 10 хвилин. Потім додати в каструлю капусту і болгарський перець. Буряк злегка обсмажити на олії. Слідом за капустою додати в каструлю буряк, а також сіль, перець і лавровий лист. Варити 5-7 хвилин. Гриби злегка обсмажити на олії. Обсмажені гриби додати в борщ. Додати в каструлю томати, варити ще 10 хвилин. По закінченню 10 хвилин видавити в каструлю часник. Додати петрушку, зняти борщ з вогню і дати настоятися під кришкою 10-20 хвилин. Пісний борщ готовий! Пісний борщ з квасолею - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Пісний борщ з квасолею в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 423