Юшка рибнаЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування рибної юшки з судаком, картоплею, морквою, цибулею, петрушкою і кропом. Опис приготування: Рибна юшка зігріє вас в холодний похмурий день. Її зазвичай їдять з кулеб'яки і пиріжками. Також рибну юшку при бажанні можна прикрасити скибочками лимона. Приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Очистити судака і витягти нутрощі. Промити рибу і нарізати на шматки. Викласти рибу в горщик і додати 3 л холодної води. Помістити горщик в духовку, довести до кипіння і прибрати піну. Зменшити вогонь, накрити кришкою і варити 20 хвилин. Вимити і почистити моркву, нарізати тонкими скибочками. Вимити і очистити картоплю, нарізати маленькими кубиками. Очистити і промити цибулю під холодною водою, нарізати тонкими кільцями. Розтопити вершкове масло у великій сковороді. Викласти нарізані овочі в сковороду і смажити на сильному вогні 5 хвилин. Процідити рибний бульйон, дістати рибу і відокремити м'якоть від кісток. Помістити рибу назад в горщик і влити проціджений бульйон. Додати підсмажені овочі, перемішати, накрити кришкою і готувати в духовці на повільному вогні 25 хвилин. Посолити і поперчити за смаком, додати лавровий лист, подрібнену зелень, перемішати і варити ще 5 хвилин. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Овочі/Судак Блюдо: Супи/Юшки Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Юшка рибна в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Юшка рибна. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Супи Переглядів: 94