Юшка з ставридиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Корисно і ситно! Простий рецепт юшки з ставриди не займе багато вашого часу, але подарує безліч смакових емоцій Вам і вашій родині. Опис приготування: Якщо вам в руки попалася гарненька ставрида, то найкраще, що ви можете з неї приготувати - це вуха. Рецепт юшки з ставриди не покажеться складним навіть початківцю кулінарові, однак за смаком він - просто шедевр, створений з дуже простих інгредієнтів. Рекомендую! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Ставрида Блюдо: Супи/Юшка Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Юшка з ставриди Очищаємо рибу від нутрощів і кісток, видаляючи хребет, нарізаємо порційними шматками. У каструлю наливаємо 1,5 л води, доводимо до кипіння і додаємо рибні голову, хвіст і хребет. Кладемо перець чорний і запашний, лавровий лист і головку ріпчастої цибулі. Картопля наріжемо кубиками і теж додамо до бульйону. Варимо бульйон протягом 15-20 хвилин, а потім його проціджуємо. У цей час на рослинній олії злегка обсмажуємо нарізану маленькими кубиками моркву. У приготовлений бульйон кладемо порційні шматки риби, обсмажену моркву і доводимо до кипіння, знімаємо піну і зменшуємо вогонь до мінімуму, додаємо сіль за смаком, на повільному вогні продовжуємо варити ще 10? 20 хвилин в залежності від величини шматків риби. Каструлю кришкою не накривати. І часто юшку заважати не варто, щоб шматки риби не розвалилися, якщо нам потрібна вуха, а не каша. За пару хвилин до готовності додаємо 15 г вершкового масла для додання жирності вусі. Готову юшку посипати свіжою зеленню і дати їй настоятися ще 20 хвилин. Завдяки нашому сайту у вас з'явився шанс дізнатися, як готувати Юшка з ставриди в домашніх умовах. Для початку підготуйте всі потрібні продукти, зазначені в розділі - інгредієнти. Тут вказано класичний склад кулінарного виробу, але ви з легкістю можете поміняти його в залежності від своїх уподобань. Хороші спеції додадуть вашому шедевру незабутній аромат. Юшка з ставриди - відмінний вибір, це простий і смачний спосіб здивувати своїх близьких. Як готується це блюдо, вам підкаже рецепт, що включає в себе докладний опис кожного кроку з фото. Сподіваємося, приготування не забере у вас багато часу і сил, і кулінарія назавжди стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався вийшов домашній Юшка з ставриди, подякуйте за це автора наданої інформації. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 44