Борщ з баклажанамиЧас приготування: 2 ч. 0 хв Рецепт борщ з баклажанами - приготування першої страви з овочами і спеціями. Суп борщ є традиційним блюдом в слов'янських країнах, а так само дуже любимо в країнах центральної та східної Європи. Опис приготування: Помідори ошпарюють, після чого чистяться і дуже дрібно ріжуться. Залийте їх водою і тушкуйте до тих пір на невеликому вогні, поки маса не стане однорідною. Маса протирається через сито, після чого знову уварюється до моменту, поки пюре не стане густим. Буряк шаткується дрібною соломкою, прогрівається на олії. У неї додається томат-пюре. Залийте інгредієнти невеликою кількістю води, а потім тушкуйте до стану готовності. Закип'ятіть бульйон і відправте в нього картоплю з баклажанами, нарізані часточками. Доведіть до кипіння і введіть шинкованную капусту і солодкий перець, після чого варіть ще хвилин 15-20. Під кінець додається буряк, морква з пасерованою цибулею, перець і лавровий лист. Варити ще 5 хвилин. При подачі заправити борщ сметаною і зеленню. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Супи/Борщ Географія кухні: Російська кухня Дієта: Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Борщ з баклажанами. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Борщ з баклажанами у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 31