Борщ з яловичиноюЧас приготування: 1 ч. 0 хв Борщ з яловичиною - це найкраще, що придумано в слов'янській кухні. Борщ люблять усі - і дорослі, і діти. Рецепт борщу з яловичиною в сім'ях передається з покоління в покоління. Ділюся своїм! Опис приготування: Борщ з яловичиною дуже поживний і корисний. Якщо ви зваріть борщ з тільки, що зірваних овочів і заправите соковитими помідорами, то ефект перевершить всі очікування. Борщ з яловичиною можна варити різними способами. Якщо ви почнете готувати яловичину напередодні, то значно скоротите час приготування. Для борщу з яловичиною можна і навіть потрібно брати грудинку і варити наваристий бульйон. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Супи/Борщ Географія кухні: Республіки СРСР Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Борщ з яловичиною Яловичину залити водою і варити півтори години. У великій каструлі воду і курячий бульйон довести до кипіння, кинути картоплю. Додати капусту. На сковороді розжарити масло і обсмажити цибулю, потім додати моркву і смажити ще 5 хвилин. Буряк порізати смужками. Буряк додати до моркви, додати томат, сіль. Гасити буряк 25-30 хвилин, поки буряк не стане м'якою. Додати лимонний сік, цукор. Коли картопля звариться, додайте зажарку з буряком і яловичину. Посолити, поперчити. Додати тертий часник. Прикрасити борщ зеленню. Смачного! Тепер ви знаєте як приготувати домашній Борщ з яловичиною raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Борщ з яловичиною можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 171