Борщ без м'ясаЧас приготування: 1 ч. 0 хв Борщ без м'яса сподобається всім. Він багатий вітамінами овочів, виходить дуже ароматним і смачним. Насолоджуйтесь! Рецепт борщу без м'яса - вам на допомогу. Опис приготування: Рецепт борщу без м'яса особливо сподобається вегетаріанцям і тим, хто поститься. Його приголомшливий насичений аромат приверне до обіднього столу всю сім'ю. Я не додаю в борщ без м'яса спецій, тому що мені подобається відчувати смак овочів. Вони насичують борщ своїм соком, від чого він борщ виходить неймовірно смачним! Суворим вегетаріанцям і строго посту свого, раджу замість сметани додавати лимонного соку. Насолоджуйтесь! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Капуста/Картопля/Помідор Блюдо: Супи/Борщ Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати Борщ без м'яса Помийте всі овочі. Моркву і буряк натріть на великій тертці. Капусту нашаткуйте. Помідори, картопля і ріпчасту цибулю наріжте маленькими кубиками. У сковороду вилийте рослинна олія. Додайте цибулю. Обсмажуйте цибулю до м'якості, потім киньте моркву. І смажте всі разом до золотистого кольору цибулі. Викладіть до зажарки помідори і буряк. Гасіть все разом близько 10 хвилин. Поставте на вогонь каструлю з водою. Коли вода закипить, висипте в неї картоплю. Варіть 4-5 хвилин. Потім додайте до картоплі капусту. Варіть 2 хвилини. Як пройде 2 хвилини, викладіть в каструлю до овочів зажарку з помідорами і буряком. Перемішайте. Дрібно нарубати петрушку. Висипте в борщ без м'яса. Посоліть. Варіть суп на повільному вогні під кришкою близько години. Якщо хочете, щоб він вийшов більш наваристий, залиште години на півтори-два. Подавайте зі сметаною. Смачного! Борщ без м'яса - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Борщ без м'яса в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 69