Дріжджові пиріжки на сковородіЧас приготування: 25 хв Навіть якщо ви готувати не сильно любите, а вже тим більше - годинами морочитися з випічкою, це ще не привід не балувати себе іноді! Адже з цим простим рецептом дріжджових пиріжків на сковороді все швидко Опис приготування: Такий легкий рецепт приготування дріжджових пиріжків на сковороді вже точно сподобається всім тим, у кого банально немає часу довго стояти над плитою в очікуванні дива, - тут чудо робиться швидко, а виходить настільки ароматним і апетитним, що встояти неможливо! Так що ось розповідаю, як зробити дріжджові пиріжки на сковороді швидко і легко! Призначення: На обід/Для дітей Основний інгредієнт: Овочі/Капуста/Мука і тісто/Дріжджове тісто Блюдо: Випічка/Пиріжки Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Дріжджові пиріжки на сковороді 1. Тісто готуємо самі або размораживаем покупне. Розкачуємо ковбаскою і ділимо на однакові частини. З кожної кульки потім буде один-два пиріжки. 2. Робимо начинку. На рослинному маслі обсмажити подрібнену цибулю до золотистого кольору, потім додамо капусту і томатну пасту. Солимо, перчимо, додамо приправи. Тушкуємо до того моменту, коли капуста вже стане м'якою і прозорою, але все ж таки буде трохи хрустіти. Знімаємо з вогню і охолоджуємо. 3. Тепер розгортаємо тонко тісто, кладемо начинку зі сковороди, і защипуємо краю. Смажимо пиріжки в досить великій кількості олії. 4. Перекладаємо пиріжки в тарілку на паперові рушники. Накриваємо кришкою, і нехай постоять. Папір має увібрати зайве масло. 5. От і все! Тепер можна подавати до столу, приправивши сметаною або натер пиріжки часничком. Удачі! Ви напевно не з чуток знаєте, що Дріжджові пиріжки на сковороді - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Дріжджові пиріжки на сковороді в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 307