Хліб з гарбузомЧас приготування: 3 ч. 0 хв Хліб з гарбузом - ще один оригінальний спосіб використання цього чудового овочу в кулінарії. Цей свіженький домашній хліб з гарбузом дасть фору будь-якому покупному. Спробуйте! Опис приготування: Я взагалі, в принципі, дуже люблю домашній хліб. Мабуть, жодне домашнє блюдо не сприймається з таким непідробним захопленням, як свіжоспечений домашній хліб, що наповнює найапетитнішими ароматами весь будинок і скликає всіх їдців на кухню. А хліб з гарбузом - це один з моїх найулюбленіших домашніх видів хліба. Тому в гарбузовий сезон я традиційно хоча б 3-4 рази печу ось такий хліб з гарбузом. Готується він вельми просто, а вже з покроковими фотографіями точно кожен розбереться в тонкощах приготування :) Призначення: На обід/Для дітей/На обід/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз/Мука і тісто/Мука Блюдо: Випічка/Хліб Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 12 Як приготувати Хліб з гарбузом Просіваємо на робочу поверхню борошно, робимо з неї гірочку. Додаємо сіль, цукор і дріжджі. Робимо кратер. Поступово наливаємо в кратер воду (близько 300 мл в цілому) і замішуємо тісто. Має вийти ось таке гарне однорідне тісто. Кладемо тісто в яку-небудь миску, накриваємо харчовою плівкою - і даємо постояти в кімнатній температурі хвилин 40. За цей час тісто збільшиться в об'ємі приблизно рази в два. Дістаємо його з плівки, трохи месім і залишаємо ще хвилин на 40. З тіста робимо коржик, в центр тіста викладаємо натерту на крупній тертці гарбуз. Загортаємо коржик, як рулет. Кладемо наш рулет у форму для випікання (форма повинна бути як мінімум удвічі вище сирого рулету). Зверху посипаємо рулет гарбузовим насінням. Залишаємо форму для випікання хвилин на 20 в кімнатній температурі. Випікаємо 35-40 хвилин при 190 градусах - до тих пір, поки скоринка не підрум'яниться. Готово! Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Хліб з гарбузом в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Хліб з гарбузом, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 70