Вівсяне печиво з глазур'юЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, мускатним горіхом і глазур'ю з цукрової пудри, молока і кориці. Опис приготування: За цим рецептом у вас вийде близько 30 штук печива діаметром 7,5 см. Призначення: Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Молочні продукти/Крупи/Мука і тісто/Вівсянка Блюдо: Випічка/Десерти/Печиво Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Вівсяне печиво з глазур'ю 1. Розігріти духовку до 175 градусів зі стійками у верхній і нижній третині. Змастити два дека олією. У кухонному комбайні подрібнити 1/2 склянки вівсяних пластівців в дрібний порошок, потім додати решту вівсяні пластівці і перемолоти їх разом. Просіяти сухі інгредієнти у велику миску. У невеликій мисці збити вершкове масло і яйця. За допомогою шпателя додати масляну суміш в сухі інгредієнти і перемішати. 2. Викласти на деко тісто, використовуючи на кожне печиво приблизно 2-3 столові ложки. Печиво має розташовуватися на відстані 7 см один від одного. 3. Злегка придавити кульки і випікати протягом 16-20 хвилин, до верхівки коричневого кольору. Дати печінкою охолонути на стійці і повторити з рештою тестом. 4. Приготувати глазур. Для цього збити всі інгредієнти в мисці до однорідності. Глазур повинна мати консистенцію меду. 5. Полити глазур'ю остигле вівсяне печиво. Дати глазурі застигнути протягом 30 хвилин. Печиво можна зберігати в герметичному контейнері строком до 1 тижня. Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Вівсяне печиво з глазур'ю. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Вівсяне печиво з глазур'ю ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 63