Прісний пиріг з грибамиЧас приготування: 1 ч. 50 хв Рецепт приготування прісного пирога з грибами. Даний рецепт дозволяє навчитися спекти дуже смачний пиріг практично «з нуля». Опис приготування: Ця страва дуже добре підходить до новорічного столу. Цей пиріг не викликає побоювань за свою фігуру, і в той же час дуже ситний і смачний. Призначення: На святковий стіл/Новий Рік Основний інгредієнт: Гриби/Мука і тісто/Мука Блюдо: Випічка/Пироги Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Прісний пиріг з грибами 1. Тісто готуємо без опари. У миску розфарбовуємо дріжджі (тільки свіжі), додаємо теплої води і рослинного масла, гарненько перемішуємо. Додаємо поступово просіяне борошно, замішуємо круте тісто. Вимішуємо тісто, поки воно не перестане прилипати до рук. Серветкою або рушником накриваємо тісто, і хвилин на 40 ставимо підходити в тепле місце. 2. Поки тісто підходить, готуємо начинку: очищаємо і нарізаємо гриби (невеликими шматочками). Подрібнюємо цибулю. Гриби пройдуть як печериці, так і лісові. 3. Спассіруем на розпеченій сковороді цибулю, додаємо грибів і тушкуємо хвилин 15 із закритою кришкою. Гриби потім слід охолодити. 4. Коли тісто підійшло, поділяємо його на дві частини (треба, щоб одна частина була в два рази більше другий). На розмір дека розгортаємо в корж більшу частину тесту. Змащуємо олією деко, і викладаємо на нього корж. Акуратно притискаємо корж до листу. 5. Остигнули гриби викладаємо на корж, рівномірно розподіляємо по коржу (приблизно 1 сантиметр залишаємо по краях). 6. розгойдувати інший корж, накриваємо начинку, і защипуємо краю. Яєчним жовтком змащуємо. Приблизно годину, на невеликому вогні випікаємо пиріг, періодично повертаємо. Потім виймаємо з духовки і даємо охолонути. Якщо вам сподобався цей рецепт, і ви хочете знати, як приготувати Прісний пиріг з грибами в домашніх умовах, дотримуйтесь усім вищевикладеним рекомендаціям. Фото кожного кроку допомагає побачити, як зробити ту чи іншу дію. Прісний пиріг з грибами - простий спосіб для того, щоб не лише порадувати своїх близьких, але і здивувати їх. Сподіваємося, приготування не відняло у вас багато сил, і ви з задоволенням поділіться своїм враженням з іншими користувачами нашого сайту в розділі коментарів. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 60