Шотландське вівсяне печивоЧас приготування: 40 хв Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями. Опис приготування: Це вівсяне печиво ідеально підходить для англійської післяобіднього чаювання. За цим рецептом у вас вийде близько 2 десятків вівсяного печива. Призначення: Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Крупи/Вівсянка Блюдо: Випічка/Печиво Географія кухні: Країни Європи/Англійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 24 Як приготувати Шотландське вівсяне печиво 1. Змішати борошно, вівсяні пластівці, коричневий цукор, білий цукор, сіль і соду у великій мисці. 2. Додати нарізане на шматки вершкове масло і перемішати, поки тісто не буде нагадувати великі крихти. Ви також можете зробити це за допомогою різака для печива. 3. Додати крижану воду і енергійно розмішати виделкою, поки тісто не буде однорідним. Чи не перемішуйте занадто довго. 4. Викласти тісто на злегка посипану борошном поверхню і сформувати з нього кулю. Розкачати близько чверті тіста товщиною 8-12 мм. 5. Вирізати з тіста гуртки за допомогою формочок, перевернутого склянки або різака для печива. 6. Викласти печиво на деко, застелене пергаментним папером. Повторити з рештою тестом. 7. Випікати печиво в духовці при 175 градусах до золотистого кольору. Перевірте печиво після закінчення 8 хвилин випічки. Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Шотландське вівсяне печиво будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Шотландське вівсяне печиво - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Шотландське вівсяне печиво все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 58