Гарбузово-вівсяне печивоЧас приготування: 45 хв Рецепт приготування гарбузово-вівсяного печива. За даним рецептом виходить хрустке, незвичайне і дуже смачне печиво. Опис приготування: Це печиво не тільки корисне, але ще і дуже смачне. Готується гарбузово-вівсяне печиво досить швидко. Призначення: Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз/Крупи/Мука і тісто/Вівсянка Блюдо: Випічка/Печиво Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Гарбузово-вівсяне печиво 1. Змішуємо в ємності разом вівсяні пластівці, додаємо борошно, сіль і корицю. 2. Збиваємо в іншій мисці, при кімнатній температурі, сметану, додаємо яйце, мед, потім вершкове масло. Можна покласти родзинки. 3. Потім до масляної суміші додаємо гарбузове пюре, і тепер все добре перемішуємо. 4. Вливаємо в ємність до вівсяним пластівців і борошном отриману масу, і замішуємо густе тісто. 5. Накриваємо деко (використовуємо пергамент, папір для випічки). Після, їдальні або чайною ложкою викладаємо тісто, формуємо печиво. Деко з майбутнім печивом ставимо в духовку, сто вісімдесят градусів температура. 6. Випікаємо (за часом, приблизно, хвилин п'ятнадцять - двадцять). Гарбузове печиво готово! Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Гарбузово-вівсяне печиво, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Гарбузово-вівсяне печиво - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 109