Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Тісто на галушки
Запечена капуста
Сосиски в тісті на сковороді
Ожина з цукром на зиму
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Гарбузово-вівсяне печиво

Гарбузово-вівсяне печиво

Гарбузово-вівсяне печиво
Час приготування: 45 хв
Рецепт приготування гарбузово-вівсяного печива. За даним рецептом виходить хрустке, незвичайне і дуже смачне печиво.

Опис приготування:
Це печиво не тільки корисне, але ще і дуже смачне. Готується гарбузово-вівсяне печиво досить швидко.

Призначення: Для дітей/На десерт

Основний інгредієнт:
Овочі/Гарбуз/Крупи/Мука і тісто/Вівсянка
Блюдо: Випічка/Печиво
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • вершкове масло - 40 Грам
  • Пластівці вівсяні - 1,5 Склянки
  • Солі - 1 Щіпка
  • Пюре гарбузове - 0,5 Склянки
  • Соди - 1/2 чайної ложки
  • Борошно - 1 Стакан
  • Сметани - 2 Ст. ложки
  • Мед - 1 Ст. ложка
  • меленої кориці - 1 Чайна ложка
  • Яєць - 1 Штука

Кількість порцій: 6

Як приготувати Гарбузово-вівсяне печиво
Гарбузово-вівсяне печиво 1. Змішуємо в ємності разом вівсяні пластівці, додаємо борошно, сіль і корицю. Гарбузово-вівсяне печиво 2. Збиваємо в іншій мисці, при кімнатній температурі, сметану, додаємо яйце, мед, потім вершкове масло. Можна покласти родзинки. Гарбузово-вівсяне печиво 3. Потім до масляної суміші додаємо гарбузове пюре, і тепер все добре перемішуємо. Гарбузово-вівсяне печиво 4. Вливаємо в ємність до вівсяним пластівців і борошном отриману масу, і замішуємо густе тісто. Гарбузово-вівсяне печиво 5. Накриваємо деко (використовуємо пергамент, папір для випічки). Після, їдальні або чайною ложкою викладаємо тісто, формуємо печиво. Деко з майбутнім печивом ставимо в духовку, сто вісімдесят градусів температура. Гарбузово-вівсяне печиво 6. Випікаємо (за часом, приблизно, хвилин п'ятнадцять - двадцять). Гарбузове печиво готово!
Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Гарбузово-вівсяне печиво, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Гарбузово-вівсяне печиво - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству!
Категорія: Випічка Переглядів: 109   
Схожі рецепти страв з фото:
Вівсяне печиво з мигдалем і шоколадом
Шотландське вівсяне печиво
Вівсяне печиво з родзинками
Пісне вівсяне печиво
Вівсяне печиво
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.