Еклери зі згущеним молокомЧас приготування: 1 ч. 0 хв Якщо ви хочете здивувати своїх гостей незвичайним десертом, рекомендую приготувати еклери. Наповнені начинкою із згущеного молока, еклери виходять дуже смачними і ніжними, до того ж не складно готувати! Опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування еклерів зі згущеним молоком. Щоб зробити еклери скористайтеся такими інгредієнтами: борошно, вода, сіль, цукор, яйця, згущене молоко варена, масло вершкове. Готові спечені еклери обов'язково остудіть, перед тим як класти в них начинку. У остудженому еклери зробіть невеликі отвори на дні і кондитерським шприцом додайте згущене молоко. Удачі! Призначення: Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Молочні продукти/Мука і тісто/Мука/Згущене Блюдо: Випічка/Еклери Інгредієнти:
Кількість порцій: 10-15 Як приготувати Еклери зі згущеним молоком Закип'ятіть в каструлі воду. Потім додайте вершкове масло і розтопіть його. Додайте борошно і сіль, варіть приблизно 2-3 хвилини, постійно перемішуючи. Далі по одному вводимо яйця, не забуваючи весь час заважати. Маса повинна вийде густий і однорідною. Деко застеліть папером для випічки. За допомогою кондитерського шприца видавіть на деко тісто для майбутніх еклерів. Тісто розташовуйте на відстані в декілька см один від одного. Запікати в духовці 35-40 хвилин, температура 180 градусів. Поки еклери будуть пектися, духовку не можна відкривати, інакше випічка осяде. Готові еклери остудіть, зробіть невеликі отвори на дні. За допомогою кондитерського шприца наповніть еклери згущеним молоком. Смачного! Спробуйте приготувати Еклери зі згущеним молоком в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Еклери зі згущеним молоком можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 46