Шоколадний торт з горіхамиЧас приготування: 2 ч. 0 хв Покроковий рецепт приготування шоколадного торта з горіхами і апельсинами. Призначення: Для дітей/На десерт/На святковий стіл/День народження Основний інгредієнт: Горіхи Блюдо: Випічка/Торти Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Шоколадний торт з горіхами Інгредієнти: Злегка обсмажуємо волоські горіхи на сковороді. Відокремлюємо яєчні білки від жовтків, поки остигають горіхи. Подрібніть волоські горіхи в блендері. Збити яєчні білки з 1 щіпкою солі. Потім, додаємо борошно і цукор (поступово). Змішати все в піну. Додати волоські горіхи. Збити до густого кремового стану. Коржі випікаються в спеціальних формах для випічки. Так як у мене її немає, я використовую просту тефлонову сковороду. Вирізати з паперу для випічки 5-6 кіл. Вони повинні бути трохи ширше дна сковороди. Присипати борошном паперові кола. Розігріти духовку до 230 C, випікати кожен корж протягом 5-7 хвилин. Трьом чорний шоколад з допомогою терки. Збити вершки і додати до них тертий шоколад. Коли коржі готові, викладаємо їх на блюдо. Змащуємо кремом. Укладаємо корж шарами. Поливаємо зверху шоколадним кремом і прикрашаємо торт мандаринами. Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Шоколадний торт з горіхами. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Шоколадний торт з горіхами ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 78