Млинці з фореллюЧас приготування: 30 хв Для млинців з фореллю знадобиться варене, печене або смажене філе форелі. Млинці вийдуть ситні, пісні, неймовірно смачні. А рецепт їх приготування - надзвичайно простий. Беріть на замітку! Опис приготування: Для млинців з фореллю нам потрібно готове філе форелі. Рибку можна обсмажити або зварити. А потім беріться за тісто. Отже, як приготувати млинці з фореллю? 1. Готове філе форелі подрібніть ножем або пропустіть через м'ясорубку. 2. Цибулину почистіть і дрібно нарубати. У розігріту сковороду влийте рослинного масла, обсмажте цибулю до м'якості на середньому вогні. 3. Обсмажену цибулю змішайте з подрібненим філе форелі. 4. Приготуйте тісто для млинців. У борошно вбийте яйце, додайте трохи солі, влийте трохи води. Потім поступово введіть воду до утворення рідкого тіста. Грудочки розітріть ложкою або збийте тісто віночком. 5. Сковороду розігрійте і змастіть маслом. Влийте кілька столових ложок тесту, повертите сковородою на льоту в різні боки. Обсмажте млинець з двох сторін до готовності і викладіть на тарілку. 6. У готові млинці викладіть ложкою начинку. Цілком достатньо буде по одній столовій ложці. 7. Готові млинці з фореллю загорніть в трубочку або конвертик. Подавайте зі сметаною або улюбленим соусом. Млинці з фореллю готові! Приємного апетиту! Призначення: На сніданок/На полуденок/На швидку руку Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Форель/Мука і тісто Блюдо: Випічка/Млинці/Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 За цим рецептом приготувати Млинці з фореллю дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Млинці з фореллю просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 46