Квас з бородинского хлібаЧас приготування: 2 днів. 9 ч. 0 хв Улюблений усіма традиційний слов'янський напій - квас! Домашній квас, звичайно ж, набагато смачніше і корисніше, ніж покупний, магазинний. Готуйте цей чудовий напій і будьте здорові! Опис приготування: Це класичний рецепт приготування квасу з бородинского хліба. Після завершення процесу бродіння не поспішайте викидати закваску, на її основі можна приготувати ще кілька порцій квасу. Готовий напій повинен постійно зберігається в холодильнику. Гарного вам дня! Призначення: На природу/Для дітей/На полуденок Блюдо: Напої/Квас Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Квас з бородинского хліба Хліб ріжемо кубиками. Деко застеліть пергаментним папером, викладіть кубики бородинского хліба. Підсушіть хліб в духовці до хрусткої скоринки. Викладаємо хліб в посуд і змішуємо з промитим ізюмом. Додайте цукор. Залийте сухарі водою і залиште в теплому місці на 3-4 дні. Готовий квас процідіть і зберігайте в холодильнику. Смачного! Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Квас з бородинского хліба. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Квас з бородинского хліба у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 91