Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Лаваш з куркою і сиром
Тісто на галушки
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Ожина з цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Квас з бородинского хліба

Квас з бородинского хліба

Квас з бородинского хліба
Час приготування: 2 днів. 9 ч. 0 хв
Улюблений усіма традиційний слов'янський напій - квас! Домашній квас, звичайно ж, набагато смачніше і корисніше, ніж покупний, магазинний. Готуйте цей чудовий напій і будьте здорові!

Опис приготування:
Це класичний рецепт приготування квасу з бородинского хліба. Після завершення процесу бродіння не поспішайте викидати закваску, на її основі можна приготувати ще кілька порцій квасу. Готовий напій повинен постійно зберігається в холодильнику. Гарного вам дня!

Призначення: На природу/Для дітей/На полуденок
Блюдо: Напої/Квас

Інгредієнти:
  • Хліб чорний - 500 Грам
  • Цукор - 4 Ст. ложки
  • Вода - За смаком
  • Ізюм - За смаком

Кількість порцій: 2

Як приготувати Квас з бородинского хліба
Квас з бородинского хліба Хліб ріжемо кубиками. Квас з бородинского хліба Деко застеліть пергаментним папером, викладіть кубики бородинского хліба. Квас з бородинского хліба Підсушіть хліб в духовці до хрусткої скоринки. Квас з бородинского хліба Викладаємо хліб в посуд і змішуємо з промитим ізюмом. Квас з бородинского хліба Додайте цукор. Квас з бородинского хліба Залийте сухарі водою і залиште в теплому місці на 3-4 дні. Квас з бородинского хліба Готовий квас процідіть і зберігайте в холодильнику. Смачного!
Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Квас з бородинского хліба. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Квас з бородинского хліба у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором.
Категорія: Випічка Переглядів: 91   
Схожі рецепти страв з фото:
Квас з хліба
Квас із чорного хліба
Квас з житнього хліба
Квас з дріжджів і цукру
Квас з сусла
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.