Вертута з сиромЧас приготування: 1 ч. 0 хв Молдавський пиріг, на приготування якого піде мінімум часу. Смачно, оригінально і порівняно дешево. Опис приготування: Смачні та зовсім нескладні у приготуванні молдавські вертути з сиром чудово підійдуть до обіднього кави або до вечірнього чаю. Якщо вам ніколи возитися з тестом, вертути можна приготувати з готового листкового тіста. Це значно прискорить процес готування. З начинкою можна експериментувати - змішувати з сиром бринзу або сир, додавати варені яйця і зелень. Отже, розповідаю, як зробити вертути з сиром. 1. Розморожуємо листкове тісто при кімнатній температурі. 2. Розморожене тісто необхідно розкатати якомога тонше. 3. Готуємо начинку. Натираємо сир на крупній тертці, вбиваємо в нього яйця. Можна трохи поперчити і додати зелені. 4. Розподіляємо начинку на всі аркуші тесту. Щільно загортаємо тісто з начинкою в рулет і защипуємо краю. 5. На деко, застелене папером для випічки, укладаємо наші рулети у формі великої равлики. Верх можна змастити олією. 6. Випікаємо вертути в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 20-25. Сподіваюся, що цей простий рецепт приготування вертути з сиром вам сподобається і ви будете часто використовувати його. Смачної вам випічки! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сир/Мука і тісто Блюдо: Випічка/Вертута Географія кухні: Республіки СРСР/Молдавська Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Вертута з сиром, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Вертута з сиром - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 77