Вертута з м'ясомЧас приготування: 1 ч. 30 хв Недороге і смачна страва молдавської кухні порадує вас своїм смаком і незвичайним зовнішнім виглядом. Часу на приготування ви витратите зовсім небагато і зовсім небагато цей пиріг простоїть недоторканим. Опис приготування: Смачний і оригінальний рулет з м'ясною начинкою сподобається багатьом любителям випічки. Готувати його не так вже й складно, в цій справі найголовніше - тонко розкачати тісто. Я розповім вам, як приготувати вертути з м'ясом - традиційне молдавське блюдо, яке вже давно відомо за межами цієї країни. Особливих інгредієнтів для готування вам не буде потрібно, страва виходить дуже ситним і подавати його можна на обід з чашкою бульйону, який залишиться відп арки м'яса. Дуже зручно і дуже смачно. Сподіваюся, що цей рецепт страви з фото допоможе вам приготувати вертути смачно і правильно. Отже, приступаємо. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Мука і тісто Блюдо: Випічка/Вертута Географія кухні: Республіки СРСР/Молдавська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Як приготувати Вертута з м'ясом Першим етапом у нас буде приготування тіста. Для цього нам треба змішати рослинне масло, сіль, воду і 1 яйце. Всипаємо в вийшла суміш борошно і замішуємо тісто. Тісто у нас повинно вийти шаруватим, більше схожим на пісочне. Залишаємо тісто хвилин на 30 відпочити. Прикриваємо його рушником і залишаємо в теплому місці. Варене м'ясо подрібнюємо будь-яким способом - можна просто дрібно порізати, можна провернути через м'ясорубку. Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю для начинки. Тут знову є варіанти - можна додавати його в начинку сирим, можна маринованим, а можна злегка обсмажити. Своїм та дрібно нарізаємо зелень. Змішуємо інгредієнти для начинки - м'ясо, зелень, цибулю. Додаємо половину м'якого вершкового масла, сіль і перець. Добре все це розмішуємо. Ділимо наше тісто на три частини. Кожну частину необхідно розкачати в дуже тонкий прямокутник. Товщина розкачане тісто має бути приблизно такий, як у тонкого вірменського лаваша. Змащуємо розкатані пласти тіста з обох сторін залишилися вершковим маслом. Викладаємо на кожен розкатаний лист третину начинки і рівномірно розподіляємо її. Загортаємо щільний рулет. Одержаний рулет звертаємо равликом і укладаємо на деко, застелене пергаментом. Збиваємо яйце і змащуємо їм вертути. Випікаємо вертути з м'ясом в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 25. Ось такі рум'яні рулети у нас вийдуть. Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Вертута з м'ясом в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Вертута з м'ясом, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 93