Торт &Випускний&Час приготування: 3 ч. 0 хв Скоро в школах відгримить останній дзвінок. Всі випускники зберуться на святковий бал. І тут як не можна до речі, доведеться до двору цей чудовий тематичний торт, спробуйте і ви! Опис приготування: Хочу вам розповісти, як приготувати торт Випускний в домашніх умовах. Приготування торта можна розділити на кілька етапів: випічка коржів, приготування крему, формування торта, прикраса. Для торта знадобиться близько 5-6 коржів, нижче є детальний опис їх приготування. Рекомендую заздалегідь подбає про елементах декору: мастиці, харчовому барвнику, кремі зі збитих вершків і білому шоколаді. Удачи в приготуванні! Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Яйця Блюдо: Випічка/Торти Інгредієнти:
Кількість порцій: 30 Як приготувати Торт Випускний Приготуємо коржі для торта. Для випічки одного коржа: три жовтки зітріть з 1,3 склянки цукру до білого кольору, введіть 300г сметани і збийте. Потім додайте 1,3 склянки борошна, змішаного з 1 ч.л. розпушувача. Збийте 3 білки і обережно перемішайте з отриманою масою. Коржі випікати в духовці, 200 градусів, 30-40 хвилин. Приготуємо крем. З'єднайте 1 стакан молока і цукру, перемішуючи доведіть до кипіння. Додайте борошно, яйця і молоко, що залишилося. Доведіть суміш до кипіння, потім дайте крему охолонути і загуснути. Формуємо торт. Змастіть нижній корж кремом, на нього викладіть наступний, знову змастіть кремом і так до самого верху. Залишилися кремом, ретельно промажте торт з боків. Торту потрібно надати форму книги. Мастику розкачати в тонкий пласт. Отриманим пластом мастики накрийте торт. Краї подрежьте ножицями. Всі краї і нерівності мастики, варто гарненько відшліфувати. Кремом зі збитих вершків, за допомогою спеціальної насадки, сформуйте сторінки книги. Кремом, іншого кольору, створюємо халепу. На розвороті книги, харчовою фарбою, наносимо необхідну напис. Закладання - вирізаємо з мастики, пофарбованої харчовим барвником в бордовий колір. Для рельєфності написи, кожну букву, можна обвести білим шоколадом. Фінальний акорд. Робимо з мастики дзвіночок (забарвленою, за допомогою харчового барвника, в жовтий колір). Торт Випускний готовий! Смачного! Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Торт Випускний raquo ;. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Торт Випускний ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 190