Яблучний пиріг з цукровою глазур'юЧас приготування: 1 ч. 25 хв Рецепт приготування пирога з яблуками і цукровою глазур'ю. Опис приготування: Пиріг добре подавати з ванільним морозивом або злегка підсолодженими збитими вершками. Замість яблук можна спробувати використовувати груші. Призначення: На обід/Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука/Мука і тісто/Мука Блюдо: Випічка/Пироги Географія кухні: Країни Європи/Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Яблучний пиріг з цукровою глазур'ю 1. Вершкове масло нарізати кубиками. Змішати борошно, цукор і сіль у великій мисці, додати 2 столові ложки вершкового масла. Перемішати міксером. Додати масло, перемішати міксером, поки суміш не буде нагадувати великі крихти. Додати воду і перемішати тісто руками. Додати ще одну столову ложку води, якщо необхідно. Сформувати з тіста диск і поставити в холодильник принаймні на 30 хвилин. На злегка посипаною борошном поверхні розкачати тісто в коло 3 мм завтовшки. Посипати коло борошном з обох сторін, струсивши надлишки. 2. Викласти тісто в змащену маслом форму для пирога або на пергамент на деку. Розігріти духовку до 200 градусів. 3. Яблука очистити від шкірки, серцевини і нарізати скибочками. Викласти яблука поверх тесту у формі кільця, починаючи від краю, щоб скибочки перекривали один одного. Залиште недоторканими 5 см тесту від країв. 4. Висяче над формою тісто загорнути всередину, закриваючи наполовину скибочки яблук. Змастити пиріг (тісто і яблука) розтопленим вершковим маслом, посипати 2 столовими ложками цукру тісто, краю і 3 столовими ложками цукру яблука. 5. Випікати пиріг в центрі духовки, поки яблука не стануть м'якими, а краї карамельного або темно-золотистого кольору, близько 45 хвилин. 6. Зробити глазур. Помістити шкірку і серцевину від очищених яблук в каструлю разом з цукром. Налити в достатньо води, щоб вона покривала яблука, і тушкувати 25 хвилин. Процідити сироп через марлю. Прибрати пиріг з духовки і дати охолонути протягом 15 хвилин. Полити цукровою глазур'ю, нарізати на скибочки і подавати. Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Яблучний пиріг з цукровою глазур'ю будинки. У вас напевно вийде смачний Яблучний пиріг з цукровою глазур'ю raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Яблучний пиріг з цукровою глазур'ю в домашніх умовах. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 36