Вівсяне печиво
Дивитися всі фотографії (3)
Час приготування: 48 хв Ділюся з вами рецептом домашнього вівсяного печива. Печиво виходить корисним, смачним і відмінно зберігається при кімнатній температурі. Чудесно підходить для полудня зі склянкою молока. Успіхів! Опис приготування: 1/2 вершкового масла розтерти з цукром, яєчними жовтками і ваніллю. Ретельно розтираємо поки цукор не розійдеться. Додати борошно. Промиваємо і сушимо родзинки. Додаємо в суміш. Додаємо вівсяні хлопья.Перемешіваем всі інгредієнти. Готове тісто викладаємо на змащене маслом деко за допомогою ложки. Випікаємо в розігрітій духовці до коричнево-золотистого цвета.Пріятного апетиту. Призначення: Для дітей/На полуденок/На десерт Основний інгредієнт: Крупи/Мука і тісто/Вівсянка Блюдо: Випічка/Печиво Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати Вівсяне печиво 1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Застеліть деко пергаментним папером. У великій мисці змішайте борошно, пластівці, розпушувач, загасите соду, додайте корицю і кардамон. 2. Насіння льону замочіть в теплій воді і залиште набрякнути на 3 хвилини. Змішайте блендером масло, цукор, курагу. Туди ж влийте воду з насінням льону і ще раз збийте. Потім змішайте всі інгредієнти, додайте подрібнені горіхи і родзинки. Перемішайте до однорідної консистенції. У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Вівсяне печиво - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Вівсяне печиво в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Вівсяне печиво смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 53